Stage - STAD Leiden
210
page-template-default,page,page-id-210,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
stage lopen bij stad

Op zoek naar een leuke, uitdagende en unieke stage? We got you! Stichting Talent And Dreams (STAD) Leiden is een jongerenprojectbureau in Leiden met een eigen website gemaakt voor en door jongeren uit de regio. STAD helpt jongeren verder met het opzetten van hun eigen projecten en evenementen zoals sporttoernooien, modeshows of festivals.

STAD is er voor en door jongeren. Iedereen kan bij STAD geweldige, spraakmakende, grote en kleinschalige projecten organiseren. Jongeren kunnen hun eigen idee of droom bij STAD ontwikkelen en uitvoeren. STAD stimuleert, faciliteert en begeleidt de jongeren in het uitvoeren van projecten. Op onze website vind je de laatste nieuwtjes, de leukste activiteiten en de ongezouten mening van jongeren. Alles wat jongeren uit Leiden interessant vinden kun je terugvinden op deze site.

STAD Leiden biedt verschillende stageplekken voor zowel het MBO als het HBO. Staat jouw opleiding er niet tussen maar wil je toch graag solliciteren? Dat kan, gewoon even contact opnemen.

Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief + CV naar whitney@stad-leiden.nl.

I am test text for Image with text shortcode.

I am test text for Image with text shortcode.