Heb jij ook een goed idee?

Poptricks!

Florian Blom is 17 jaar en zou het te gek vinden om midden op de Lammermarkt een vette skatedag te organiseren. Want waar kan je in Leiden terecht voor een vette skate dag? En waarom hebben we nog geen skate events in Leiden?

Flo wil hier verandering in brengen door sport en cultuur samen te brengen in een skatedag met wedstrijden, muziek en lekker eten en drinken! Voor de wedstrijden zal er een jury worden samengesteld en natuurlijk kunnen er mooie prijzen worden gewonnen.

Poptricks

‘Pop’ verwijst in de skate cultuur naar de sprong/air die je met je skateboard maakt en ‘tricks’ verwijst natuurlijk naar de trucs die met het skateboard worden gemaakt. Er zullen twee verschillende wedstrijden worden gehost waar skaters op in kunnen schrijven.

Voor iedereen die het vet vindt om te kijken zal er genoeg te doen zijn. Dennis van de OK Leiden houdt een graffiti Jam, waarbij omstanders mee kunnen doen. Er zullen kleine skateboardjes aanwezig zijn zodat kinderen kunnen oefenen en natuurlijk zullen er tafels en stoelen zijn om gewoon te genieten van de tricks van de skaters!

Meivakantie

Flo wil poptricks graag in de meivakantie organiseren omdat jongeren dan vrij zijn en het weer vaak gunstig is!

KABOEM

De jury vond het een onwijs vet concept. Daarbij vinden ze het leuk dat Flo op deze manier sport en cultuur met elkaar weet te verbinden. Zij hebben daarom 1.500 euro aan financiële ondersteuning uitgereikt!

Wij hebben mega veel zin om Flo te helpen met het realiseren van dit te gekke project! Stay Tuned!!


Fase: concept