Heb jij ook een goed idee?

OK Leiden // Winterjam

Sinds de kick off van het Leidse graffiti collectief op 12 mei 2019 heeft Dennis zeker niet stilgezeten. Met een grote passie voor graffiti is het onmogelijk om mooie lege muren voorbij te rijden zonder mooie plannen te vormen.

Nieuwe plannen

In juni 2019 won Dennis de pitch bij Awesome Leiden voor de langste en grootste Graffiti Jam die we in Leiden ooit hebben gehad. Deze jam staat gepland voor het voorjaar 2020. De gemeente lijkt er klaar voor te zijn en de bouwput aan de Lammeschans kan wel wat kleur gebruiken. De gesprekken hierover zijn in volle gang, dus stay tuned!

Terwijl alle blaadjes van de bomen zijn gevallen is Dennis druk in de weer met de nodige kleurtjes, want er staat al weer een nieuwe jam voor de deur. Op zondag 26 januari organiseert Dennis de OK Leiden Winterjam op de Morsweg 55!

OK Leiden Winterjam

Met de allereerste jam wist Dennis 14 schrijvers te strikken en dat was te gek! Voor deze editie zijn er weer een hoop nieuwe artiesten van de partij die allemaal tussen 11 tot 19 uur mooie kunstwerken plaatsen op grote panelen. Ben je benieuwd naar de line up? Check dan de flyer op facebook of instagram!

Dennis zal zelf dit keer niet meeverven. Hij wil met deze jam meer als host aanwezig zijn en vind het leuk om daarom meer rond te kunnen lopen en met artiesten te praten!

Heb je zin om te komen kijken? Kom gezellig langs! Er is muziek, eten & drinken en heel veel gezelligheid! Wij hebben er zin in!!


Fase: In realisatie