Heb jij ook een goed idee?

Eyes Wide Shut

Kavian Mirzaei (20) en Tobias Slingerland (21) kwamen een jaar geleden via de Kickstad campagne bij STAD terecht. Ze delen beide een passie voor kunst, cultuur en experimentele elektronische muziek. Deze passies smelten zij samen in hun concept genaamd Eyes Wide Shut! 

Eyes Wide Shut staat voor pure beleving, waarbij Kavian en Tobias de focus op de luisterervaring leggen. Ze willen het publiek stimuleren om hun ogen te sluiten en daarmee hun overige zintuigen in te zetten om de beleving nog intenser te maken. Met het programma-aanbod van de evenementen die zij gaan organiseren brengen ze diepgang, gevolgd door (eigen) beleving. 

WIBAR

De Wibar is de nieuwe culturele hotspot van Leiden. Een plek die een thuis biedt aan uiteenlopende vormen van kunst en cultuur. Een plek waar een frisse wind waait en nieuwe initiatieven zich kunnen ontplooien. Zo ook EYES WIDE SHUT.

Eyes Wide Shut x WIBAR

Elektronische muziek wordt veel beluisterd en vaak geassocieerd met feestjes tot diep in de nacht. In de realiteit gaat het veel verder dan dat. Dit is voor Kavian en Tobias reden genoeg om het Leidse publiek mee te nemen in de geschiedenis van de elektronische muziekcultuur. Op 7 en 9 november gaat er iets bijzonders gebeuren in de Wibar, later hierover meer!

Eyes Wide Shut Live speelt met jouw zintuigen en legt de focus op het verhaal dat wordt verteld door de locatie, theorie en beleving. Als je het aan ons vraagt is één ding zeker: een ervaring zoals deze, heb je nog niet vaak meegemaakt! Deze editie zal een knallend begin zijn van hun plannen.

Volg de boys op facebook en instagram voor het laatste nieuws!


Fase: In realisatie