Heb jij ook een goed idee?

Benefietavond ‘From the Heart Festival’

Nederland telt 1,4 miljoen (!!!) hart- en vaatpatiënten, dat is best wel veel. Maar wisten jullie ook dat er iedere dag 105 mensen sterven aan een hart- of vaatziekte? En dat er iedere dag 730 mensen in het ziekenhuis worden opgenomen? Het hart is de motor van ons lichaam, dus best wel belangrijk dat dit goed werkt! Daarom organiseert James een benefietavond!!

James McWilliam is 22 jaar en vindt iedere dood door hart- en vaataandoeningen er 1 te veel. Daarom zet hij zich de komende periode in om meer AED’s in Leiden te krijgen. Een sluitend AED netwerk in Leiden is mega belangrijk, zodat er betere eerste hulp kan worden gegeven. Dit gaat James bijzonder aan het hart, want zijn ouders hebben in het verleden een kind verloren aan hart en vaatziekten. 

From the Heart Fest

Op zaterdag 18 januari 2020 organiseert James een poppunk benefietavond genaamd ‘From the Heart Festival’. Tijdens de avond zullen verschillende (lokale) pop punk bandjes spelen voor het goede doel! Om zo veel mogelijk geld op te halen wordt er een loterij georganiseerd. Het publiek kan voor 1 euro per lootje meedoen om leuke prijzen te winnen.

Iedereen is meer dan welkom op de avond: pop punk liefhebbers maar ook iedereen die te maken heeft gehad met hart en vaatziekten of het heel leuk vindt om bij deze avond aanwezig te zijn. 

Partners

Een benefietavond kan natuurlijk niet zonder partners, want hoe meer mensen, organisaties en bedrijven willen bijdragen aan deze vette avond hoe hoger de opbrengst zal zijn!

Dikke shout out naar:

Help mee aan een dekkend netwerk van AED!

Alle beetjes helpen. Doneer via deze link! De opbrengst van de kaartverkoop komt ook volledig ten goede aan de donatiepot, kaarten zijn te koop via deze link!

Volg From the Heart Festival op Facebook en Instagram!


Fase: In realisatie