PROJECT: LEIP 'OFF PISTE' was een groot succes! - STAD Leiden
1077
post-template-default,single,single-post,postid-1077,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

PROJECT: LEIP ‘OFF PISTE’ was een groot succes!

Heb je het al gehoord? Afgelopen vrijdag stond het Breehuys 16 compleet op zijn kop! Na het succes van hun eerste editie in de NEXT vorig jaar, besloot de groep middelbare scholieren, opererend onder de naam LEIP dat het tijd werd voor een tweede editie. Deze editie vond afgelopen vrijdag plaatst in op de kersverse uitgaanslocatie in Leiden; Breehuys 16. We blikken terug op een ongelofelijk succes!

De groep kreeg de kans om mee te doen aan het KICKSTAD-traject en sjeesden in een aantal maanden naar de eindstreep. De groep brengt met hun toffe feestjes verandering in het feit dat er voor minderjarige qua uitgaansgelegenheid niet veel te doen is in onze prachtige sleutelstad.

LEIP Leiden is er voor en door scholieren. De organisatie bestaat uit tien enthousiaste leerlingen van verschillende middelbare scholen in leiden. LEIP wil graag toffe feestjes geven na proefwerkweken, zodat je alle stress even achter je kan laten. Deze feestjes zijn bedoeld voor alle middelbare scholieren van 16+ en zullen elke keer een ander thema hebben. Tijdens de feesten staat dansen centraal, daarom is er altijd veel aandacht voor de line-up en aankleding.

Voor Leip ‘Off Piste’ wilden de groep er een dikke schep boven opdoen. Met SOWIESO als partner heeft de groep maandenlang hard gewerkt om de tweede editie van hun feest te realiseren. Na 11 dagen waren alle 200 tickets uitverkocht! Tijdens de avond werd er helemaal losgegaan op deuntjes van Kav Verhouzer, Hijs Anders, Infernobase, Zwayne en The FIRM. Mede door de goede organisatie en het enthousiasme van de scholieren was de avond één groot succes! En nu? Snel op naar een volgende editie!!

Het feest is dan voorbij, maar gelukkig kunnen we nog even nagenieten door de onwijs toffe aftermovie die is gemaakt! Check hem snel hieronder…

FEATURED IMAGE BY, LEIP 
VIDEO BY, LEIP