PROJECT: LEIP gaat 'OFF-PISTE' (uitverkocht) - STAD Leiden
903
post-template-default,single,single-post,postid-903,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

PROJECT: LEIP gaat ‘OFF-PISTE’ (uitverkocht)

Stel je voor je bent 16 jaar en klaar met je proefwerkweek. Heerlijk! Je kan wel wat gezelligheid met je vrienden gebruiken. Helaas is er in onze mooie sleutelstad qua uitgaansgelegenheid niet veel te doen voor deze leeftijdsgroep, dus er zit niets anders op dan met z’n allen te verzamelen op openbare plekken. Toch jammer… Geen goede hitjes, geen lekkere drankjes en geen goede dansvloer… Hier gaat LEIP verandering in brengen!

LEIP Leiden is er voor en door scholieren. De organisatie bestaat uit tien enthousiaste leerlingen van verschillende middelbare scholen in Leiden. LEIP wil graag na iedere proefwerkweek een tof feest geven. Deze feesten zijn bedoeld voor alle middelbare scholen uit Leiden en zullen iedere keer een ander thema hebben. Tijdens de feesten staat dansen centraal, er zal daarom veel aandacht zijn voor de line-up en de aankleding!

LEIP, LEIDEN, KICKSTAD

De eerste editie van LEIP werd afgelopen jaar gehouden in de Next en was een groot succes! Nu is het tijd om er met de tweede editie een flinke schep bovenop te doen. Met SOWIESO als partner – bekend van feestjes door het hele land waarbij hitjes, billenshake en volledige escalatie centraal staan – gaat dat helemaal goed komen!

Na de tweede proefwerkweek van het schooljaar gaat LEIP Leiden Off Piste op 1 februari in de nieuwe pop-up feestlocatie: Breehuys 16! Met verse sneeuw in de lucht en een hele sloot aan proefwerken achter de rug kunnen de scholieren met dit feest flink stoom afblazen. De aankleding, de line-up en de locatie zullen bijdragen aan het doel van LEIP Leiden: DANSEN! En er zal gedanst worden! Met niemand minder dan Kav Verhouzer zal het moeilijk zijn om stil te blijven staan op de dansvloer.

Kortom, LEIP Leiden gaat samen met jou op vrijdag 1 februari 2019 Off Piste in Breehuys 16! De deuren zijn geopend van 21:00-22:00 uur en het feest duurt tot 2:00 uur. De kaartverkoop ging mega hard, dus helaas zijn er voor deze editie geen kaarten meer beschikbaar. We gaan er een knalfeest van maken!

Volg LEIP Leiden via instagram @Leip_leiden voor foto’s en filmpjes!  

Featured Image by, Leip 

Image by, STAD Leiden