PROJECT: LEIP gaat 'OFF-PISTE' - STAD Leiden
903
post-template-default,single,single-post,postid-903,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

PROJECT: LEIP gaat ‘OFF-PISTE’

Stel je voor je bent 16 jaar en klaar met je proefwerkweek. Heerlijk je kan nu wel wat gezelligheid met vrienden gebruiken. Helaas is er in onze mooie sleutelstad qua uitgaansgelegenheden niet veel te vinden voor deze leeftijdsgroep. Dan maar iedereen verzamelen om te chillen op openbare plekken. Toch jammer, geen goede hitjes, lekkere drankjes en een dansvloer, hier gaat LEIP verandering in brengen.

LEIP Leiden is er voor en door scholieren, de organisatie bestaat uit 10 enthousiaste leerlingen van verschillende middelbare scholen in Leiden. Met LEIP gaan ze na de proefwerkweek feesten geven. Deze feesten zijn bedoeld voor alle verschillende middelbare scholen en zullen binnen een bepaald thema worden gegeven. Het doel is om dansen centraal te laten staan. Dit doen ze door voornamelijk in te zetten op hitjes en met hun thema helemaal los te gaan rondom de aankleding.

LEIP, LEIDEN, KICKSTAD

Het eerste feest van LEIP afgelopen jaar in de Next was al een groot succes en nu is het tijd om daar een schepje bovenop te doen! Met als partner Sowieso die bekend staan om hun feestjes door heel Nederland, waarbij hitjes, billenshake en volledige escalatie de centraal staan.

Deze editie in de Nobel gaan ze ‘Off-Piste’. Na de wintersport periode en weer een hele sloot aan proefwerken kunnen de scholieren stoom afblazen. De aankleding, de muziek en de sfeer zullen bijdragen aan het doel: dansen en gedanst zal er worden.

Kortom, LEIP gaat samen met  jou op vrijdag 1 februari 2019 in de Gebr. de Nobel ‘OFF PISTE’.  

Mis het niet! Hou de site in de gaten voor de kaartverkoop; www.leipleiden.nl 

Featured Image by, Leip 

Video by, LEIP

Image by, STAD Leiden