KICKSTAD - STAD Leiden
555
page-template-default,page,page-id-555,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Heeft jouw idee een kickstart nodig?

KICKSTAD is een traject dat je zal helpen om jouw idee een boost te geven. Je krijgt een maand hulp om je idee verder uit te werken, een goed concept te ontwikkelen én deze te testen bij een expert.

 

Behaal de challenge en verdien tot €1500,- startkas

Als je concept compleet is, krijg je een persoonlijke challenge om de kracht van je idee te testen. Als het je lukt deze te behalen, kun je tot €1500,- ondersteuning krijgen van Fonds1818.

 

Wanneer mag je meedoen?

Je idee mag van alles zijn. Misschien wil je wel een evenement organiseren, een modeshow opzetten, een campagne beginnen, Leiden mooier maken of misschien wel heel iets anders, KICKSTAD helpt je. Het maakt niet uit of je net pas begint of dat je al iets verder bent met je idee, KICKSTAD geeft jouw de boost en begeleiding die je nodig hebt. KICKSTAD is er voor alle jongeren (12-28jr) uit Leiden en omstreken.

 

Hoe kan je meedoen?

Je kan je inschrijven door onderstaand formulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar whitney@stad-leiden.nl. Daarna zal je worden uitgenodigd voor een intakegesprek. Op 12 december worden de bedragen uitgereikt dus het is handig om je voor november al aan te melden, zodat je genoeg tijd hebt voor de ontwikkeling van je concept. Deelname is gratis.

MELD JE AAN!

Contact ons
Voornaam
Achternaam

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: