Heb jij ook een goed idee?

Podium Sleutelwoord Workshops

Podium Sleutelwoord doet het allemaal: een Hotel waar schrijvers 24 overnachten om een kortverhaal te schrijven, toffe woordkunst & spoken word avonden en pop-up voordrachten op bijzondere locaties in de Leidse binnenstad. Al deze evenementen stonden in het teken van jong talent een kans geven om door te breken, maar nu gaan ze juist iets organiseren om je nieuwe generaties talenten te kweken.

Middels een toffe reeks workshops, die gegeven woorden door gevestigde namen uit ’s lands poezie scene, willen zij bekend en onbekend talent de kans geven om te leren van de beste. Er staan drie workshops in de agenda waarvan de eerste met de bekende dichter, schrijver en theathermaker Joost Oomen al is geweest.

Stay tuned voor de inschrijflink voor de aankomende twee workshops!