Heb jij ook een goed idee?

Sonskyn DJ lessen voor vrouwen

Vrouwen zijn al sinds het begin van de DJ-cultuur en het nachtleven zwaar ondervertegenwoordigd in de sector. Als tegengeluid organiseren Dieuwertje en Laura al enige tijd de Sonskyn clubnachten bij de Wibar in Leiden, waar alleen maar vrouwen achter de draaitafels staan.

In navolging van deze fantastische clubavonden willen zij de nieuwe generatie vrouwelijke DJ’s een vliegende start geven door een reeks vrij toegankelijke DJ-cursussen aan te bieden. Deze cursussen, speciaal voor vrouwen, door vrouwen, zijn ontworpen om je de basisprincipes van het DJ’en bij te brengen en je te helpen ontwikkelen tot de nieuwe Peggy Gou of Ki/Ki van de dancescene.

Of je nu een absolute beginner bent of al wat ervaring hebt, deze toffe cursussen bij cultuurpodium Wibar bieden een vriendelijke en ondersteunende omgeving waarin je je talent kunt laten groeien en bloeien.

Meer informatie over de inschrijvingen volgt snel!