Heb jij ook een goed idee?

Redlines Drum & Bass Leiden

Redlines is een opkomende speler in het Leidse nachtleven, gedreven door een passie voor Drum & Bass. Het doel is om een levendige gemeenschap te creëren rondom dit genre, waarin mensen samenkomen, nieuwe connecties maken en de muziek beleven op verschillende evenementen, variërend van grote feesten tot intieme pop-up raves.

Het Concept: De inspiratie voor Redlines kwam voort uit een grote behoefte uit de Leidse Drum & Bass community. Hoewel er tal van geweldige feesten zijn, ontbreekt het namelijk aan ruimtes waar de community zich kon verbinden buiten deze evenementen. Redlines gaat er vol voor om dit gat te vullen door een platform te bieden waar mensen kunnen samenkomen, niet alleen om te feesten, maar ook om te praten, te delen en te creëren. Redlines wil een alternatief geluid brengen binnen het Leidse nachtleven en daarbuiten, gedreven door de behoeften van de D&B gemeenschap.

Doelstellingen:

  1. De community meer zeggenschap geven over het Drum & Bass aanbod in Leiden.
  2. Opkomende Drum & Bass DJ’s een kans bieden om zich te laten zien.
  3. Toffe duurzame Drum & Bass evenementen organiseren

De community wordt betrokken door actief te luisteren naar hun behoeften en vette ideeën. Dit doet Redlines onder andere via een groepsapp waarin mensen kunnen bijdragen aan de planning van onze evenementen en de DJ’s die komen draaien. Zo wil Redlines de allergaafste community based evenementen organiseren!

De community wordt betrokken door actief te luisteren naar hun behoeften en vette ideeën. Dit doet Redlines onder andere via een groepsapp waarin mensen kunnen bijdragen aan de planning van onze evenementen en de DJ’s die komen draaien. Zo wil Redlines de allergaafste community based evenementen organiseren!

Waar & wanneer?
Datum:
31 mei
Tijd: 23:00-05:00
Locatie: De Nobel