Heb jij ook een goed idee?

Wuwei Philosophy Festival

Duik tijdens dit festival in de wereld van Wuwei (non-action), een oud Chinees principe dat inspireert om in lijn met de verloop van het universum te handelen.  
Het festival is opgezet door Inge, Liam en Pedro, drie enthousiaste filosofiestudenten van de Universiteit Leiden. Op 8 juni 2024 ben je van harte welkom op het kantoor van STAD om deel te nemen aan deze toffe dag!

Gedreven door hun interesse in het oude Chinese gedachtegoed, willen Inge, Liam en Pedro zowel medestudenten als nieuwkomers op het gebied van filosofie inspireren en informeren. Ze hebben zich de afgelopen tijd ingelezen in het concept Wuwei en zullen tijdens het festival proberen om de deelnemers op zoveel mogelijk verschillende manieren te laten kennismaken met dit begrip. 

Op het festival kun je meedoen aan interessante gesprekken, interactieve workshops en boeiende lezingen, allemaal gericht op het begrijpen van dat wonderlijke begrip “non-action”. Of je nu een doorgewinterde filosofiestudent bent of gewoon nieuwsgierig naar dit fascinerende concept, tijdens dit festival is er voor iedereen wat wils!


Datum: 8 juni
Tijd: 14:00-20:00
Locatie: Morsweg 55E1