Heb jij ook een goed idee?

De Discourse Dance 2

Met het succes van de eerste editie nog vers in ons geheugen, kijken we reikhalzend uit naar de volgende twee edities van De Discourse Dance bij De Nobel en Cultuurpodium Wibar, gepland voor september 2024. Na het grensverleggende en inspirerende avontuur van de Discourse Dance, geproduceerd door de getalenteerde Sietske Stienstra, staat het vast dat de lat nog hoger gelegd wordt om de nieuwe dimensies van kunst en cultuur te verkennen.

In deze tweede en derde willen we de dialoog tussen kunst en maatschappij verdiepen door thema’s aan te snijden die relevant zijn voor onze tijd en voor het jongvolwassen leven. Van prestatiedruk tot overmatigmiddelgebruik, we geloven dat kunst een krachtig middel is om complexe kwesties aan te kaarten en een brug te slaan tussen verschillende ervaringen en perspectieven.

Of je nu een doorgewinterde kunstliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een unieke ervaring, De Discourse Dance bij De Nobel en Cultuurpodium Wibar belooft een boeiende reis te worden die je niet snel zult vergeten. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!