Heb jij ook een goed idee?

Buurman & Buurman Rave: Honderdduizend Knopjes

Welkom bij de Buurman & Buurman Rave: Honderdduizend Knopjes! Stap binnen in de Wibar en dompel jezelf onder in een avond vol analoge en modulaire live sets. Hier draait alles om echte muziek gecreëerd door levende artiesten, waarbij elke draai aan de knop een uniek geluid voortbrengt.

Dit is geen doorsnee rave. Het is een viering van elektronische muziek in zijn puurste vorm. Terwijl de beats je meenemen op een reis, zullen vintage apparaten en moderne technologieën samenwerken om een soundscape te creëren die je zal verbazen en verrassen.

Maar er is meer. Bij de Buurman & Buurman Rave gaat het niet alleen om de muziek. We willen ook een boodschap uitdragen van duurzaamheid en hergebruik. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze decoraties te maken van e-waste. Op deze manier geven we afgedankte elektronica een tweede leven als kunstwerken die onze locatie verlichten en verlevendigen.

Dus kom en sluit je aan bij ons voor een avond vol energie, innovatie en een vleugje nostalgie. De Buurman & Buurman Rave: Honderdduizend Knopjes belooft een unieke ervaring te worden, waarbij muziek en duurzaamheid samenkomen op de dansvloer. We zien je daar!

Datum: 12 april
Tijd: 23:00-05:00
Locatie: Cultuurpodium Wibar