Heb jij ook een goed idee?

Buurman & Buurman Rave: Honderdduizend Knopjes

Welkom bij de Buurman & Buurman Rave: Honderdduizend Knopjes! Wanneer je op 12 april de Wibar binnenstapte, dompelde jezelf onder in een avond vol analoge en modulaire live sets. Hier draaide alles om echte muziek gecreëerd door live artiesten, waarbij elke draai aan de knop een uniek geluid voortbracht.

Dit was geen doorsnee rave. Het was een viering van elektronische muziek in zijn puurste vorm. Terwijl de beats je meenamen op een reis, werkten vintage apparaten en moderne technologieën samen om een soundscape te creëren die je stijl achterover blies. In ieder hoekje van de Wibar was iets nieuws te ontdekken.

Maar er was meer. Bij de Buurman & Buurman Rave ging het niet alleen om de muziek. Darius & Pelle wilden ook een boodschap uitdragen van duurzaamheid en hergebruik. Daarom hebben zij ervoor gekozen om alle decoraties te maken van e-waste. Op deze manier gaven zij afgedankte elektronica een tweede leven als kunstwerken die de locatie verlichtten en verlevendigden.

Dit was een avond vol energie, innovatie en een vleugje nostalgie. De Buurman & Buurman Rave: Honderdduizend Knopjes was een unieke ervaring, waarbij muziek en duurzaamheid samenkwamen op de dansvloer als nooit te voren. Wooop woop!


Datum: 12 april
Tijd: 23:00-05:00
Locatie: Cultuurpodium Wibar