Heb jij ook een goed idee?

Podcast Hotel Sleutelwoord

Ben je op zoek naar een boeiende reis door de creatieve geesten van opkomende schrijvers? Dan is onze podcastserie “Hotel Sleutelwoord” precies wat je zoekt!

In de podcast “Hotel Sleutelwoord” nemen we je mee naar een intensieve 24-uurs schrijfmarathon, waar tien jonge getalenteerde schrijvers werden uitgedaagd om onder tijdsdruk een kort verhaal te creëren en voor te dragen. Gedurende deze uitdagende periode kregen ze workshops van gerenommeerde schrijvers en begeleiding van ervaren redacteuren. De grote vraag was: zouden ze in die korte tijd een verhaal kunnen schrijven dat hun schrijverscarrière zou lanceren?

Het doel van “Hotel Sleutelwoord” is tweeledig. Enerzijds biedt het een platform voor opkomende schrijvers om hun werk te delen en een breder publiek te bereiken. Anderzijds wil het luisteraars inspireren en meenemen in de creatieve wereld van deze schrijvers, waarbij elk verhaal een uniek inzicht biedt in hun talent en creativiteit.

De podcast is gelanceerd in juli op Spotify en richt zich op een doelgroep van schrijvers en creatievelingen die geïnteresseerd zijn in het creatieve proces van schrijven, evenals literatuurliefhebbers die op zoek zijn naar nieuw literair talent.

“Hotel Sleutelwoord” is een intrigerende serie die luisteraars meeneemt op een reis door de creatieve geesten van opkomende schrijvers. Elk verhaal vertelt een uniek en boeiend verhaal en werpt een licht op de creaties van talentvol literair talent.

Blijf op de hoogte voor updates en vergeet niet te luisteren naar “Hotel Sleutelwoord” op Spotify.