Heb jij ook een goed idee?

Urban Creators Schrijverskamp 2.0

Na het grote succes van het eerste schrijverskamp in april van dit jaar, kondigde Urban Creators vol trots de langverwachte tweede editie van het UC schrijverskamp aan. Op zaterdag 16 december verzamelde zich een ongekende mix van meer dan 25 rappers, producers, muzikanten uit verschillende landen bij de UC studio’s. Gedurende 2 intense dagen werkten ze zij aan zij, resulterend in een verbluffende collectie van maar liefst 20 spiksplinternieuwe tracks.

Dit kamp was niet slechts een samenkomst tussen gelijkgestemde uit de Urban Scene, maar ook een perfecte gelegenheid om te netwerken en zo waardevolle nieuwe contacten op te doen.

Stay tuned voor de tracks die geproduceerd zijn uit dit schrijverskamp en check deze website voor de aftermovie!