Heb jij ook een goed idee?

In Hun Schoenen

Tijdens de actie ´In Hun Schoen´ ging het stageteam van STAD een fotodocumentaire produceren om meer bewustzijn rondom het bovenstaande thema te genereren.

December staat namelijk bekend om dat het de duurste maand van het jaar is. Sinterklaas, Kerst, Oud & Nieuw; allemaal dagen die leuk zijn, maar ook geld kosten. Geld dat een grote groep mensen niet heeft.

Met de fotodocumentaire In Hun Schoenen heeft STAD de toppers van de voedselbank op een prachtige manier vastgelegd. Want zij zetten juist in deze lastige tijd hun beste beentje voor om mensen in een benarde financiële positie te helpen. 

Met de fotodocumentaire is er meer gefocust op het positieve wat bij mensen naar boven komt. Daarnaast wordt er gehoopt dat ook andere personen die de documentaire zien gestimuleerd worden om ook hun beste beentje voor te zetten tegen armoede.  Zonder de fantastische vrijwilligers van de Voedselbank Leiden zouden er namelijk veel mensen er tijdens de koude decembermaand minder warmpjes bij zitten. 


Thema: Armoede