Heb jij ook een goed idee?

STADLANCERING PITCH

Dikke knaken om jouw droom waar te maken!

Het gekste cultuurpodium van Leiden bundelde de krachten met STAD, ondersteund door de Gemeente Leiden en Fonds1818. Op donderdag 30 november was het zover: de culturele astronauten van de toekomst betraden de Wibar.

Het was buitenaards gaaf, creatief, gewaagd, explosief spectaculair en er waren er fantastische prijzen te winnen!

Het thema: lanceer jouw idee de ruimte in!

‘In de Wibar is alles mogelijk! The Sky is The Limit! 🚀

Heb jij het meest briljante idee voor een nieuw evenement in Leiden? En wil jij 2024 met een knaller starten? Dan zou het zomaar kunnen dat je de kans krijgt om jouw idee de ruimte in te lanceren! Een enorm aantal ideeën zijn je al voorgegaan, zoals een indoor/outdoor skate-evenement, een boksgala, een kunstmarkt, een foto expositie, poezië avonden, een studenten welzijns initiatief of zelfs een recycle rave. Dus, wat heb jij in petto?

Niks is te gek, alles mag! 🚀

Hoe werkte het?
Als deelnemers zich inschrijven, worden ze eerst uitgenodigd voor een brainstormsessie op het kantoor van STAD. Hier worden de plannen grondig doorgesproken om ervoor te zorgen dat ze realistisch en haalbaar zijn. Daarnaast krijg je dikke tips om jouw pitch een knaller te laten worden.

Vanaf 1 november kunnen jongeren zich inschrijven om hun idee te presenteren op het grote podium voor een live publiek. Aanmeldingen zijn mogelijk tot één week voor het evenement op 30 november, maar later is ook mogelijk.

Op de dag van het evenement (de pitch-avond) worden de deelnemers ’s middags verwacht in de Wibar. Hier krijgen ze de gelegenheid om met hulp van echte pitch kanjers de laatste puntjes op de i van hun pitch te zetten.

De Prijzen
Een jury zal worden samengesteld om de prijzen uit te reiken, en er zal ook een geweldige publieksprijs worden toegekend via stemming.

  • 5 x (tot) €1.500 als startbudget voor elk project
  • Publieksprijs
  • Wibar-prijs; de Wibar voor nop om te doen wat jij té gek vindt!

Datum: 30 november
Tijd: 19:00-22:00
Locatie: Willembarentszstraat 39

AANMELDEN
Wil je meedoen? -> Schrijf je in via deze link.

VEEL SUCCES!