Heb jij ook een goed idee?

Bouw je eigen feest!

Ben jij tussen de 15 en 17 jaar oud en barst je van de creatieve energie? Droom je ervan om een geweldige clubavond te organiseren met jouw vrienden en medescholieren? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Cultuurpodium Wibar opent haar deuren voor een feest dat speciaal is bedoeld voor jonge talenten zoals jij, georganiseerd door jonge talenten zoals jij.

Wat kun je verwachten?

🌟 Je eigen visie realiseren: Dit is jóuw kans om jouw ideeën tot leven te brengen. Kies het thema, de muziek, de sfeer, en de activiteiten – de enige grens is je eigen verbeelding.

👫 Vrienden en sfeer: Een nacht vol gezelligheid en geweldige muziek, omringd door vrienden en schoolgenoten die net zo enthousiast zijn als jij!

🎶 Live muziek en DJ’s: Dans de hele nacht door op de nieuwste hits en de beste beats van getalenteerde (lokale) DJ’s en artiesten. En wie weet, misschien krijg jij ook een kans om je DJ-skills te laten zien!

🎨 Kunst en cultuur: Ontdek talenten in beeldende kunst en cultuur. We hebben ruimte voor kunsttentoonstellingen, spoken word-optredens en nog veel meer!

Hoe kun je deelnemen?

Het is eenvoudig! Verzamel een groep enthousiaste medescholieren, breng je ideeën en talenten in, en begin met het plannen van de meest leipe clubavond ooit! Wij bieden ondersteuning en begeleiding om je te helpen bij het organiseren en uitvoeren van je evenement.

Aanmelden kan via:

kavian@wibar.nl