Heb jij ook een goed idee?

Hotel Sleutelwoord

Welkom in Hotel Sleutelwoord! Had u al een reservering geplaatst of wilt u nu een kamer boeken?


Hotel Sleutelwoord was een 24-uurs schrijfmarathon waar tien jonge schrijvers werden uitgedaagd om onder tijdsdruk een kort verhaal te schrijven en voor te dragen. Deze spannende uitdaging omvatte workshops van bekende schrijvers en begeleiding door ervaren redacteuren. Zou het ze lukken om in die korte tijd een kort verhaal te schrijven dat hun carrière als schrijver zou lanceren?

Het beste korte verhaal kreeg de eer om te worden voorgedragen tijdens de opening van het Letterlijk Leiden Festival. Maar dat was nog niet alles! Alle tien de verhalen werden omgezet in een boeiende podcastserie, waardoor je verhalen een breder publiek bereikten en jouw schrijftalent nog meer in de schijnwerpers kwam te staan.


Benieuwd naar de resultaten? Op vrijdag 17 november vanaf 16:00 uur kon je als toeschouwer luisteren naar de tien korte verhalen die waren geschreven en het jonge talent aanmoedigen.

Locatie: Wibar (Willem Barentszstraat 39)