Heb jij ook een goed idee?

STADGEZICHTEN De Podcast

“Welkom bij STADGEZICHTEN, de podcast waarin we op zoek gaan naar de verhalen áchter de gezichten die Leiden niet alleen leuker, maar ook koeler, blijer, interessanter, kunstzinniger, socialer en mooier maken – kortom, de gezichten die de stad máken. Hier maak je kennis met ondernemende, verfrissende en authentieke jongeren die een hart hebben voor deze stad.”

Dat is de pakkende introductietekst van STADGEZICHTEN, de podcast die de schijnwerpers richt op de talentvolle makers van Leiden.

Deze podcast is het resultaat van een bruisende samenwerking tussen Stichting STAD en Maxi Radio. Het eerste seizoen was een waar feestje met drie inspirerende afleveringen, waarin we de kans kregen om meer te weten te komen over de gasten die de revue passeerden. We hadden het genoegen om te luisteren naar het verhaal van Matt Mazereeuw, een getalenteerde regisseur die zijn stempel drukt op de Leidse kunstscene. Daarnaast deelden we het podium met Dylan Nieuwland, een theatermaker die met zijn creatieve geest het publiek weet te betoveren. En alsof dat nog niet genoeg was, maakten we kennis met de energieke Francine van der Kamp, een DJ die Leiden laat dansen op haar eigen dikke Drum & Bass.

Hieronder vind je de link naar de afleveringen die online beschikbaar zijn, zodat je zelf kunt genieten van deze boeiende gesprekken:

Aflevering 1: Link naar aflevering met Matt Mazereeuw
Aflevering 2: Link naar aflevering met Dylan Nieuwland
Aflevering 3: TBA

Trek je koptelefoon op, ga er lekker voor zitten en duik in de wereld van STADGEZICHTEN. Ontdek de verhalen achter de gezichten die Leiden kleur geven en laat je inspireren door de passie en creativiteit van deze jonge makers. Veel luisterplezier!