Heb jij ook een goed idee?

Karaoke Splash!

STAD bestaat inmiddels alweer bijna 16 jaar. Waar we vroeger moesten leren wat MSN Messenger en Hyves nu eigenlijk waren, staan we inmiddels midden in het tijdperk van TikTok en ChatGPT. Maar doen we hier met STAD genoeg mee? STAD geloofde er altijd in dat onze projecten cool, tof genoeg waren om naamsbekendheid te genereren. Maar dat is natuurlijk niet genoeg. Nu is het aan mij om na te denken hoe ik voor STAD meer naamsbekendheid kan creëren en dit wil ik doen met Karaoke Splash!

Wie ben ik?

Ik ben Isabella van STAD-Delft. STAD staat voor Stichting Talent And Dreams. Wij helpen jongeren hun dromen waar te maken. Als jongeren met een tof idee voor een project naar ons toe komen, helpen wij hen dit uit te voeren.

Karaoke Splash!

Zelf vind ik ijs heel lekker en is karaoke iets wat ik zelf bijna iedere dag doe. Ondanks dat het niet altijd even zuiver klinkt. Karaoke gaat naar mijn mening om plezier en even helemaal los kunnen gaan. Daarom wil ik karaoke zingen naar Delft brengen! We gaan op pad met een ‘’STAD-karaoke-bakfiets’’, waar iedereen mag aansluiten. Of je nou mooi kunt zingen of niet, dat is allemaal geen probleem. Tijdens Karaoke Splash! Gaat het er om dat je lekker rondjes door de stad kunt zingen terwijl je wordt rondgefietst. Hoe heerlijk is dat? Daarnaast krijg je ook nog eens een lekker ijsje. Tijdens, voor of na je karaoke sessie kun je hiervan genieten. 

Voor als een zingende bakfiets nog niet genoeg aandacht trekt, staat er ook nog is heel groot het STAD logo op de fiets. Want, STAD moet op de kaart worden gezet! Mochten deelnemers na hun ijsje nog niet afgekoeld zijn, kunnen ze ook nog deelnemen aan onze waterspelen op het terrein bij het STAD-Delft kantoor, Cultuurlab. 

Karaoke Splash! Wordt een dag vol plezier en verkoeling en waar mensen kennis maken met hoe leuk STAD is. We hopen dat er veel mensen foto’s en filmpjes gaan posten, waardoor STAD optimaal wordt gepromoot. 

Mijn doelgroep is iedereen eigenlijk, want iedereen mag zingen en ijs eten, ook is het voor iedereen leuk om lekker water over je heen te krijgen als het warm weer is. Uiteindelijk kan STAD via via gepromoot worden, want door filmpjes en mensen die erover gaan praten wordt STAD gepromoot. 

Sfeerschets

Stel je voor… Je wordt heerlijk wakker in de zomer en hebt zin om lekker naar buiten te gaan. Gelukkig wonen je vrienden naast je, dus je belt bij hun aan en vraagt of ze meegaan naar het centrum van Delft. Onderweg zien jullie een bakfiets langs fietsen, met iemand die vreselijk vals zingt er in, maar wel heel veel plezier heeft. Eigenlijk lijkt het je wel leuk om dit ook eens te doen, maar je laat het zitten. Na een rondje door de stad, kom je dezelfde fiets weer tegen, maar met iemand anders die nu aan het zingen is. Nu voel je de adrenaline en besluit je om ook mee te doen. Je kiest je lievelingsliedje: ‘’Let it go’’ van Frozen. Tijdens je karaoke sessie kom je erachter dat je eigenlijk best wel goed kan zingen en dat het heel leuk is om dit zo te doen. Na afloop bedank je iedereen voor de leuke ervaring en geniet je van je gratis ijsje. Na dit ijsje ben je nog niet afgekoeld, maar dat is niet erg! Je wordt namelijk uitgenodigd voor een middag vol gezellig waterpret bij het Cultuurlab. 

‘’Wat een leuke middag’’, denk je. En dit allemaal georganiseerd door een organisatie die STAD heet. Wat is dat eigenlijk? Onderweg naar het waterpret zoek je ze even gauw op. En daar zit je dan een paar maanden later, als stagiair bij STAD omdat je het zo’n toffe organisatie vindt. Dit is allemaal begonnen tijdens… Karaoke Splash. 

Thema: STAD op de kaart