Heb jij ook een goed idee?

Discotheef!

Yasss Leiden, dit was nieuwste Queer party van de stad: Discotheef! Een avond vol disco, goede energie, glitter en Queer artiesten! 

Het team achter Discotheef nam op 29 april cultuurpodium Wibar over voor een ongekend extravaganza van liefde en vreugde. Ze zijn allemaal trotse queer Leidenaren, maar mistte toch nét de plek waar zij he-le-maal zichzelf konden uiten. En voilá, in plaats van hun heil in andere steden te zoeken trokken zij de stoute hakken en organiseerde een toffe 1ste editie bij COC De Kroon.

Maar hiermee was hun honger nog niet gestild. Afgelopen november deden zij mij aan de STADLANCERING pitch bij Wibar en wonnen hier de ‘Wibar Prijs’. Een hele avond lang hebben zij nu de Wibar als hun playground.

Discotheef vindt het belangrijk een safe space te creëren, zodat jij helemaal vrij jezelf kunt zijn. Dus liep er een team van Floor Angels rond door de Wibar tijdens het event voor wanneer je je door wat voor reden dan ook niet goed of veilig voelde.

De eerste editie was een daverend succes, wat zeker naar meer smaakt. Dus houdt je ogen open voor de #2 editie!