Heb jij ook een goed idee?

Oldywood

Oldywood was een project wat de jongeren en ouderen samen van de buurt Rozenprieel samenbracht. Het was een gezellige dag in het ouderencentrum De Roos, er werd karaoke gezongen, spelletjes gespeeld zoals vier op een rij, sjoelen en jenga.

Bij Oldywood stond het samenbrengen van jong en oud centraal. De buurt Rozenprieel is een buurt waar veel jonge en oudere mensen wonen. Oldywood bracht deze leeftijdsgroepen samen. Met een te gekke middag aan verschillende activiteiten heeft Oldywood dit waargemaakt. De middag had de volgende activiteiten: een photobooth, karaoke en verschillende grote spelletjes. Met dit allemaal zorgden wij ervoor dat iedereen een leuke middag had. Het project vond plaats in het ouderencentrum De Roos.

De ouderen en aanhang kwamen binnen in hun mooiste outfit op de rode loper waar aan het einde een leuke photobooth op hun stond te wachten. Iedereen werd ontvangen in de kantine van De Roos waar karaoke werd gezongen. Tijdens de karaoke waren er allemaal spelletjes in het groot, reuze 4 op een rij, jenga XXL en beerpong.

STAD heeft dit project georganiseerd om jong en oud samen te brengen en alle aanwezige en leuke middag te geven.

In het gezellige Rozenprieel, midden in Haarlem, ligt De Roos. Het is een complex met 66 zorgwoningen, waar ouderen begeleid kunnen wonen. Oldywood is voor jong en oud. De ouderen die wonen in De Roos mochten aanhang meenemen, want hoe meer mensen, hoe meer vreugde.

Iedereen was welkom bij dit project. Om mensen op te hoogte te stellen van Oldywood werd het project zowel online als offline gepromoot. De flyers werden uitgedeeld aan de bewoners en ophangen in de supermarkt.

Het doel van Oldywood was om jong en oud samen te brengen en iedereen een leuke middag te bezorgen.

Datum: 15 april Locatie: Tybautstraat 1

2012 XJ Haarlem

Tijd: 14:00 t/m 16:00

Check de aftermovie:

Thema: ideale buurt
Resultaat: Een leuke middag voor jong en oud
Fase: Afgerond