Heb jij ook een goed idee?

Only Good Vibes

Ben je helemaal gek van Urban & Afro muziek? Dan is Only Good Vibes de place to be be voor jou. Dit nieuwe party concept heeft plaatsgevonden in Club Koko op de Breestraat en bracht de beste artiesten samen op de leukste locatie van Leiden, midden in het centrum. Bam!

Voor wie is Only Good Vibes:
Voor iedereen tussen de 18 en 30 jaar en geïnteresseerd is in de muziek genres urban en afro. Daarnaast voor iedereen die zin heeft in een onvergetelijke avond vol met gezelligheid, drankjes en dansjes.

Wat:
Only Good Vibes: Neon Edition – 1ste editie

NEON NEON NEON! Door veel blacklights in de zaal te hangen lichtte alle UV gevoelige materialen en witte tinten in donkere ruimtes op. Door uv-gevoelige witte ballonnen, vlaggetjes of letters op te hangen door de hele ruimte en daar de blacklights op te laten schijnen, kreeg je een super gaaf neon effect. Naast decoratie, de ruimte en verlichting was de kleding van je gasten erg belangrijk. Want door fluorescerende en witte kleding te dragen ging de kleding door de blacklights licht gaat geven. Only Good vibes creëerde zo een unieke plek voor de gasten.

Waarom:
In Leiden zijn maar weinig Urban en Afro feesten. Tot groot gemis van een grote groep jongeren. Only Good Vibes pakte dit probleem keihard aan en maakte er een feestje van.|

Line-up:
JMANI
J&L
Panthero Toney
Litty
Lashanti
Rraviek
JSTO

Datum & locatie:
10 maart van 23:00 – 04:00

Club Koko
Breestraat 16, Leiden

Status:
Afgerond