Heb jij ook een goed idee?

STADLANCERING x WIBAR LEIDEN

Het leukste cultuurpodium van Leiden slaat de handen ineen met STAD. Powered by Fonds1818. Op donderdag 10 november is het zo ver, dan betreden de deelnemers het podium van de Wibar. Dit keer grootser, vetter, meer spektakel en dikke prijzen!

Wanneer
Vanaf 13 oktober kunnen jongeren zich aanmelden om hun idee te komen pitchen op het grote podium voor publiek.
Deelnemers kunnen zich aanmelden tot één week voor aanvang van het event wat 10 november plaatsvindt.

Het thema
Wibar = your playground 

‘In de Wibar kan alles! Dus wij willen graag horen wat jij voor ons in petto hebt.’

Kom jij met het aller leukste idee voor een nieuw event in de Wibar, dan zou het zomaar kunnen dat jij je plan echt mag uitvoeren!
Veel innovatieve ideeën gingen je al voor; een indoor/outdoor skate event, een boksgala, kunstmarkt, pizzabar noem maar op. So what’s new?

Natuurlijk hoeven de deelnemers zich niet te beperken tot de Wibar, want alle andere mooie plannen ook van harte welkom!

Hoe het werkt
Wanneer deelnemers zich aanmelden, worden ze eerst een keer uitgenodigd bij STAD op kantoor. Hier wordt een brainstormsessie georganiseerd zodat de plannen goed worden uitgedacht: realistisch en haalbaar zijn.

Op de dag van het event (de pitchavond) worden de deelnemers ‘middags al verwacht bij de Wibar. Hier krijgen zij de kans om de laatste puntjes op de de i van hun pitch te zetten (met hulp van de organisatie) en zich mentaal voor te bereiden op de spannende avond. 

De prijzen
Er wordt een jury samengesteld die de eer krijgt om de prijzen uit te reiken, daarnaast wordt er een vette publieksprijs weggegeven door middel van stemmen. 

  • 6 x (tot) €1.500 per project als startbudget
  • Publieksprijs (nog te bepalen)
  • Wibar-prijs; de Wibar wordt jouw Playground

AANMELDEN
Mee doen?
->Meld je aan via deze link.
SUCCES!


Resultaat: Een pitchavond
Fase: In ontwikkeling