Heb jij ook een goed idee?

De Laatste Loodsjes

“Geen pong zonder ping” 

Op de nacht van 15 op 16 juli is er brand geweest in de Ping Pong Club. Een grote schok voor velen. De Ping Pong Club was namelijk niet zomaar een club, maar een club waar ongeveer half Utrecht hun eerste dates mochten beleven, prachtige zonsondergangen konden bewonderen of nieuwe vrienden maakten tijdens een potje rond de tafel. Een groot gemis dus als zo’n unieke plek er niet meer kan zijn.

Gelukkig is onderhand bekend geworden dat de Ping Pong Club hun locatie wél langer mag gebruiken, maar de kosten om te herstarten zijn gigantisch hoog. Hierom hebben een aantal vaste gasten en collega’s van de Ping Pong Club een Crowdfunding opgezet. Dit verliep ontzettend goed, en ze zitten al op de helft! (Yes!). Maar om de Ping Pong weer op volle toeren te kunnen laten draaien is er nog meer nodig. 

Jitske (23 jr) wilt hier graag een steentje aan bijdragen. Jitske is een oud collega van de Ping Pong Club die er vanaf het begin van de Ping Pong Club bij is geweest. Zij heeft de Ping Pong Club zien groeien, zij heeft veel mensen leren kennen die met liefde naar deze zaak kwamen en zij weet als geen ander hoe fijn het is om er zo’n sfeervolle plek bij te hebben in Utrecht. Dat mag niet verloren gaan. 

Om de crowdfunding een duwtje in de rug te geven leek het Jitske leuk om een verkapte benefietavond te organiseren! Ook wel de pre-openingsavond. De Ping Pong Club wilt namelijk mid september haar deuren openen, maar het geld is nog altijd nodig. Donderdag 15 september gaat Jitske samen met andere Ping Pong liefhebbers een unieke avond organiseren in de loods van de Ping Pong Club waar veel Utrechtse talenten voor gratis zullen optreden en waar je heen kan gaan als je de Ping Pong Club wil supporten. Naast optredens zullen er ook mega leuke activiteiten worden opgezet die bedoeld zijn om nog wat extra geld op te halen voor de crowdfunding. Denk aan een kunstveiling en een leuke loterij waar van alles leuks te winnen valt. Het geld dat op deze avond wordt opgehaald, zal worden toegevoegd aan de crowdfunding om de Ping Pong Club nog te helpen met de laatste lootjes voor zij haar deuren weer definitief gaat openen. 

De benefietavond zal plaatsvinden in de loods van de Ping Pong Club, vandaar de titel: laatste loodsjes. Bier en wijn worden die dag gesponsord waardoor de omzet van die avond naar de crowdfunding van de Ping Pong Club kan. Aan het einde van de avond zal de totale opbrengst berekend worden en dit worden toegevoegd aan de crowdfunding, waarna de crowdfunding wordt gesloten en de Ping Pong Club officieel weer open gaat.  

De benefietavond zal plaatsvinden op donderdag 15 september 2022 van 17:00 – 22:00.  

Door middel van leuke samenwerkingen, zoals bijvoorbeeld andere horecazaken uit Utrecht,  wil Jitske hier een tof evenement van maken waar men samenkomt, plezier ervaart, maar ook een steentje bij kan dragen aan de getroffen Utrechtse horeca: de Ping Pong Club. 


Resultaat: Een verkapte benefietavond voor de Ping Pong Club
Fase: Uitvoerend