Heb jij ook een goed idee?

MALE ART EVENT 2.0

Dé nageldag voor mannen – ja echt.
Dit event werd wederom georganiseerd om het taboe te doorbreken, dat nagellak alleen voor vrouwen zou zijn. Nagellak is voor iedereen en dat mag de hele wereld weten!
Dus, Male Art keert terug en dit keer groter en met een andere twist.
Na de succesvolle eerste editie in de North End pub in Leiden, wist Robbin zeker dat het daar niet bij zou blijven. Er moest en zou een tweede editie komen.

De locatie
Al snel kwam het evenementen- en cultuur podium Wibar naar voren.
Dit zou écht een toffe plek zijn voor Male Art, vond Robbin. Van het een kwam het ander en de samenwerking werd dan ook super snel gevonden.
Samen met andere coole Leidse kunstenaars, werd Robbin’s Male art onderdeel van het ArtMarktFest van Kunst voor Ons.

De kunstmarkt was mega gezellig en Robbin en haar collega Jessica konden aan de lopende band lakken. De hele zaal hing vol met hippe kunst en was prachtig versierd. Buiten in de tuin werd er verse Paella gemaakt door een chef en er was een real life graffiti jam. Al met al meer dan genoeg te doen!

Artwork
Dit keer heeft een nieuwe artist meegeholpen met Male Art, namelijk Nails by Jessica. Deze talentvolle artist twijfelde geen moment en wilde maar wat graag mee helpen. De artwork die werd gemaakt, was ontworpen op basis van de kunstwerken die in de Wibar tentoon gesteld werden en de artwork van ArtMartkFest. Je kunt je wel voorstellen, hele unieke designs dus!

De bezoekers konden gratis één of twee nagels laten voorzien van een mooie artwork. Dit was geheel gratis! Dit werd mogelijk gemaakt door het Ik ben Geweldig fonds, die een subsidie heeft toegekend om de producten van de kopen.
Robbin en Jessica waren non-stop aan het lakken en het animo onder de mannen was groot! Aanzienlijk meer dan de helft van de gelakten waren mannen (!).

Check de foto’s op de Instagram pagina en stay-tuned voor de volgende editie in september!

De campagne #WeesBrutaal; Mijn brutaalste move, is dat ik van de kunst aan de muur, nail art op mannen nagels heb gemaak!’


Resultaat: Een nailart event
Fase: Afgerond