Heb jij ook een goed idee?

NIET ALLEEN

Kees
Muziek is een uitlaatklep en een essentiële vorm van therapie. Muziek werkt motiverend en helend. Met deze gedachte kwam Yorick van Seggelen (Kees) tot een plan. Hij wil jongeren helpen die te maken hebben met verslavingsproblematiek. Zelf heeft hij hier ook mee te maken gehad en voor hem was muziek een uitweg. Hij vindt dat er meer aandacht moet zijn voor verslavingen. Hij wil jongeren leren hoe je op een creatieve manier problemen kunt verwerken en zo omzetten in positieve energie.

Niet alleen
Hoe wil hij dat aanpakken? Door hiphop workshops te geven bij klinieken, detox centra, safe houses en instellingen. Het doel is om uiteindelijk een stichting op te richten; stichting Niet Alleen.
Het aller vetst zou zijn om een bus om te bouwen tot muziek studio. Zodat hij daarmee door heel het land kan rijden en (verslaafde) jongeren te helpen door middel van muziek.

Premiere
Op 27 november organiseerde Kees een premiere event voor zijn nieuwe nummer; Je bent niet alleen. Dit nummer staat in teken voor zijn toekomstplannen. De premiere was tevens bedoeld als netwerk event om partijen en instanties uit de verslavingszorg te betrekken.
De premiere vond plaats in het kantoor van STAD aan het Stationsplein 11.
er werd voorlichting gegeven, Kees vertelde zijn persoonlijke verhaal gekoppeld aan een presentatie met plannen voor de stichting.
Natuurlijk werd ook zijn nieuwe video clip afgespeeld, die is hier onder te zien.

Aandacht
Al in korte tijd wist Kees aandacht te krijgen van ontzetten veel media en betrokken partijen. Hij weet als geen ander hoe hij mensen kan raken, emotioneren en mee krijgen. Met interviews bij Sleulstad FM, omroep West en meer. We gaan nog veel zien van Yorick van Seggelen dus stay tuned!Resultaat: Premiere - Je bent niet alleen
Fase: Afgerond