Jongeren fotowedstrijd LeidenHeb jij ook een goed idee?

Jongeren fotowedstrijd bij STAD

Het International Photofestival Leiden x STAD
Dit is inmiddels al weer de vijfde editie van het Photofestival in Leiden. Dit keer is er voor het eerst een onderdeel speciaal voor jongeren.
De jongeren fotowedstrijd wordt samen met STAD Leiden georganiseerd en daarnaast wordt de expositie gehost in ons mooie kantoor!
De vijftien beste werken worden geselecteerd door een professionele jury en een maand lang tentoongesteld.

Them: STADSjungle
STAD Leiden is een plek waar het broeit van creativiteit en mooie ideeën.
Een jungle van wilde plannen maar ook een oase van rust.
Dit wordt ook het thema voor de fotowedstrijd.
‘STADSjungle; the concrete jungle where dreams are made of.’
De deelnemers kunnen hier volledig hun eigen invulling aan geven. Het is de bedoeling dat zij (een stukje) van de urban jungle van Leiden City vastleggen.

Deelname
Deelnemen aan de wedstrijd kan t/m maandag 20 september.
Je kunt je vooraf alvast aanmelden via het aanmeldformulier.
Tot uiterlijk 20 september kun je jouw beste foto sturen naar anouk@stad-leiden, met een uitleg over je foto van +/- 150 woorden. Een professionele jury maakt een selectie van de 15 beste werken. De winnaar wordt tijdens de opening van de expositie bekend gemaakt.

De expositie
Op donderdag 7 oktober wordt de expositie van de officieel geopend.
Iedereen is welkom bij het kantoor van STAD om de expo te bekijken. Daarnaast is er een borrel met een dj die lekkere plaatjes draait. Na de opening zijn de werken een maand lang 24/7 te bekijken bij het kantoor van STAD. Ze worden namelijk tentoon gesteld achter de grote ramen van het pand. Hier lopen dagelijks enorm veel mensen langs die naar het Centraal Station staan en zo trekt de tentoonstelling lekker veel aandacht!