Poptricks ClinicsHeb jij ook een goed idee?

Poptricks Clinics

Flo is weer terug, want geskate moet en zal er worden!
Dit keer met skateboard lessen voor kids t/m 18 jaar. De lessen worden meestal gegeven op zaterdagmiddag bij het skatepark Adegeest in Voorschoten. Maar soms bedenkt Flo wat anders en wordt er bijvoorbeeld een keer downhill skaten geoefend voor de afwisseling.

De kids vinden het super en het aantal deelnemers neemt elke week toe. Dit is de volgende stap voor Flo om van zijn eerste Poptricks events nu door te groeien als zelfstandig ondernemer. Met de inschrijving bij de KVK werd het definitief en heeft Flo met Poptricks een echte eenmanszaak opgericht!

Whats next?
Dit is een grote stap voor Flo want alles wat hij wil is later zijn boterham kunnen verdienen met skaten. Ook zijn we nog lang niet van hem af want heel de zomer zal hij skateles blijven geven!
Aanmelden kan nog steeds via dit formulier.

Naast zijn eigen lessen, gaat Flo aan het einde van de zomer ook aan de slag voor de zomerprogrammering van stichting SOL. Hij heeft dan ook voor hen op drie verschillende dagen skateles aan kids uit verschillende wijken.

Daarnaast is Flo alweer druk met het plannen van zijn volgende skate-event. Dit keer moet en zal het groter, uitdagender en nog veel vetter worden! Houd dus de Instagram van Flo en van STAD in de gaten voor updates.