Heb jij ook een goed idee?

ParraLife

Discriminatie is anno 2021 nog steeds een groot probleem, dit raakt vele mensen en ook jongeren. Veel jongeren weten niet waar ze met dit probleem terecht kunnen of waar ze om advies kunnen vragen. Daarom hebben wij Parralife in het leven geroepen!

Your life = Parralife
Onze doelgroep zijn jongeren tussen 16 en 28 jaar, wij hebben voor deze doelgroep gekozen omdat zij vaak de gevolgen van discriminatie kwetsend of belastend ervaren. Dit weten wij doordat wij in onze eigen kringen hier meerdere verhalen van hebben gehoord. Wij vinden het dan ook belangrijk deze groep te informeren en daarom roepen wij Parralife in het leven! #Parralife.

Verandering
Je hebt verschillende soorten discriminatie. Op het gebied van vrouw zijnde, cultureel, geloof en nog veel meer. Dit is natuurlijk niet goed! Denk aan alle demonstraties die dit jaar zijn geweest, het is niet meer van deze tijd en dat moet veranderen! Maar wat zijn je rechten en plichten nou als het komt tot discriminatie? Met ParraLife hebben wij dit duidelijk gemaakt! 

Shareability
Hoe hebben we dit gedaan? Wij wilden dat onze deelnemers hun kant van het verhaal konden vertellen. We hebben bevraagt met welke vorm van discriminatie zij te maken hebben. Dit is per thema een aflevering geworden. Deze thema’s zijn gedeeld op IGTV en ook op YouTube. Wij vinden het belangrijk dat de verhalen worden gehoord door de maatschappij. Hierom hebben wij zoveel mogelijk bereik proberen te genereren. De thema’s die wij hebben aangekaart zijn: discriminatie op de werkvloer, sport, nationaliteit, geslacht, colorisme, etnisch profileren en kunst.

Kijk op onze insta voor de afleveringen!

Thema: The Law