Heb jij ook een goed idee?

SPOT

Dé SPOT voor creatieve ondernemers en zzp’ers

Judith en Lea hebben in 2021 allebei hun diploma op zak en zijn dan klaar om als creatieve ondernemers aan de slag te gaan. Maar waar begin je als je dat papiertje in je handen hebt? Beiden hadden ze geen idee hoe ze dat aan moesten pakken en zochten naar de handvatten die ons verder zouden helpen. Het zwarte gat dat zij als medecreatievelingen ervaren na het behalen van de studie willen zij graag tegengaan.

Het idee achter SPOT komt vanuit hun intrinsieke motivatie om mensen binnen de creatieve industrie met elkaar te verbinden. SPOT is dé creatieve community die samenkomt in de vorm van een co-workingspace. Deze “hotSPOT” vormt een collectief, waar ongeveer 10 creatievelingen kunnen samenwerken, elkaar kunnen helpen en hun netwerken kunnen delen en uitbreiden.

De persoonlijke groei van iedere zzp’er wordt gestimuleerd doordat ze hen cursussen en een werkplek aanbieden, met een veilige en leerzame werkomgeving. Eén dag in de week zetten ze zich specifiek in voor de community. Op deze dag gebruiken ze hun tijd voor de positionering van SPOT en kijken hoe ze als community zichtbaar kunnen zijn en iets kunnen betekenen voor de stad Leiden. Daarnaast zijn ze als collectief inzetbaar en zullen ze opdrachten van externe opdrachtgevers aannemen. Met hun frisse blik lossen ze op een creatieve manier hun problemen op!

Stuur hen vooral een berichtje als je graag onderdeel wil uitmaken van deze toffe creatieve community of een keer rond de tafel wil zitten over wat dan ook. Ze zijn altijd in voor een bakkie!
Dus stay tuned want deze chicks zijn on fire!

Mailen kan naar: lea@spot-leiden.nl of judith@spot-leiden.nl
Check hun Insta


Fase: Ontwikkeling