Heb jij ook een goed idee?

ATTENTION

Jongeren worden tegenwoordig veel aangespoord om hun stem tijdens de verkiezen te laten horen. Onwijs belangrijk natuurlijk! Maar worden politici ook wel aangespoord om naar de stem van de jongeren te luisteren? Wij hebben het idee dat dit nog niet genoeg gebeurt en willen daar verandering in brengen! ATTENTION vormt te stem van de jongeren en wordt op een ludieke manier ingezet waardoor er wel naar ons geluisterd móet worden!

ATTENTION is in gesprek gegaan met jongeren. Wat zou jij tegen de Tweede Kamer willen zeggen? Wat is de invloed van hun beslissingen op jou dagelijkse leven? Hieruit kwamen mooie, maar ook hart verscheurende bevindingen. Dit hebben wij omgezet tot pakkende quotes. Deze kun je terug lezen op de Instagram van ATTENTION (@Attention_Leiden), maar ook op de posters die worden opgehangen in Leiden en met als klap op de vuurpijl, worden geprojecteerd op gebouwen in de binnenstad. Dit doen wij door middel van wildbeaming. Wij zullen dit op een centrale plek doen, waar veel mensen nog even een laatste avondwandeling maken voor de avondklok.

Wij hopen hiermee ogen te openen, mensen aan het denken te zetten en ze te laten praten. Zo hard, dat politici ons wel moeten horen! ATTENTION, voor de jongeren in Nederland!

HOE IS HET GEGAAN?
ATTENTION is de afgelopen weken bezig geweest om de campagne uit te rollen, met groot succes! Posters, stickers, social media, reversed grafity en natuurlijk Wild Beaming. Er werden enquetes onder jongeren afgenomen en de uitspraken verwerkt in spraakmakende quotes. Deze werden buiten op gebouwen geprojecteerd met Wild Beaming. Diepgaande gesprekken met politici werden gevoerd. Dit alles komt samen in een prachtige after movie.


Fase: Afgerond