Heb jij ook een goed idee?

Eindevent Slimpact

Aanstaande dinsdag is het zo ver: de 3 winnende SLIMPACT teams presenteren hun projecten aan de jury, experts en overige geïnteresseerden!

De afgelopen maanden zijn 5 teams van jongeren aan de slag gegaan met het thema ‘Jongeren & Schuldpreventie’. Dit deden ze in het kader van SLIMPACT, en ter viering van het 25 jarig bestaan van het 25 jarig bestaan van het K.F. Hein Fonds Studie en Individuele Noden.
In oktober presenteerden zij de projecten die ze in een maand tijd hadden opgezet en uitgevoerd. Allemaal uniek, creatief en komend vanuit de doelgroep. Toch sprongen er 3 projecten uit- deze wonnen de ‘doorontwikkelprijs’ en zijn vervolgens gekoppeld aan (lokale) organisaties die zich inzetten voor schuldpreventie onder jongeren. In november zijn de winnende teams dus nog hard aan de slag te gaan om hun projecten beter, groter en meer impactvol te maken. Met veel plezier (en een gezonde hoeveelheid zenuwen ;-)) presenteren ze de resultaten daarvan aanstaande dinsdag aan jullie. Ze gaan in gesprek met experts van de Rabobank, de gemeente Utrecht en Team Alert. Als klap op de vuurpijl is er ook nog een bijdrage van Utrechtse Wethouder voor werk & inkomen Linda Voortman!

De presentatie vindt voor een beperkte aantal mensen (due to Corona) plaats in Tivoli Vredenburg, maar is voor iedereen tussen 14.00 en 16.00 (op 8 december) uur live te volgen via een livestream:

https://vimeo.com/event/520112/a32b4f12e1