Heb jij ook een goed idee?

Yogaroute Singelpark

Een uitgestrekte yoga sessie, alleen of met je BF, lekker in de buitenlucht langs de mooiste plekjes in Leiden. Wie wil dat nou niet? Voor echte yogi’s of beginners. Het kan allemaal.

Het Singelpark
Het Singelpark is inmiddels een algemeen bekend begrip in Leiden. Bekend onder Leidenaren en populair onder toeristen. De wandelroute door het park neemt je mee rondom het centrum van Leiden, langs De Singel en door mooie stukjes groen.

Yoga route
Of je yogales bij je favoriete yogaschool tegenwoordig doorgaat of niet, is door Corona telkens weer de vraag. Leidse yogadocente Jolien kwam hierdoor op een prachtig idee. Een yogaroute die je buiten op eigen initiatief kunt doen, geheel Coronaproof uiteraard!
De wandelroute door het Singelpark is +/- 5 km. Je kunt er voor kiezen om de route helemaal te doen, of slechts gedeeltelijk. Op verschillende plekken langs de route komen QR codes te hangen. Deze QR codes worden gemaakt door verschillende yogascholen uit Leiden. Wanneer je de QR code scant, krijg je bijvoorbeeld een tutorial te zien, of een podcast te horen.
Zo combineer je wandelen met yoga, lekker in de buitenlucht.
Ook zijn er verschillende niveau’s van oefeningen, voor ieder wat wils dus. Het enige wat je zelf nog hoeft te regelen, is je eigen yogamat!


Resultaat: Afgerond
Fase: Ontwikkeling