UnlabeledHeb jij ook een goed idee?

Unlabeled

Agender, bifobie, gay, in dubio, panseksueel, transgender of ‘gewoon’ hetero. Het kan tegenwoordig allemaal en het mag in Nederland ook allemaal. Toch hebben een heleboel mensen geen flauw benul wat al deze ‘labels’ of eigenlijk seksualiteiten nou precies betekenen. Veel mensen spreken nog steeds over homoseksueel, biseksueel of gewoon hetero, maar is hetero eigenlijk nog wel gewoon? Stuk voor stuk zijn het labels. labels die er niet toe doen, want je bent wie je bent, ongeacht je seksuele geaardheid! 

Wij vinden bij STAD Gooi dat je gewoon lekker moet kunnen zijn wie jij voelt dat je bent, we don’t need a label. En we vinden ook dat de rest van onze samenleving deze manier van denken meer moet omarmen. We hebben immers de luxe om in een vrij land te leven, dus laten we daar dan ook gebruik van maken. Om meer aandacht te genereren rondom deze mooie regenboogsamenleving hebben wij de kledinglijn Unlabeled opgezet.

Unlabeled
Unlabeled is een uniseks kledinglijn bestaande uit T-shirts, hoodies en tassen die door iedereen gedragen kan worden. Op de artikelen staat een grote opdruk met alle labels van verschillende seksualiteiten. De boodschap achter onze kledinglijn is vooral dat het er niet toe doet wie of wat je bent en welk label er op je wordt geplakt, maar dat we vrij zijn om te zijn wie we willen zijn. Deze gedachte willen wij jongeren door middel van onze kledinglijn te drage meer naar buiten laten brengen. 

Onze producten zijn te bestellen via ons Instagramkanaal @UnlabeledNL. De volledige opbrengst doneren wij aan een van de door onze volgers en kopers uitgekozen LGBTQ+ doelen.

Thema: GSA
Fase: Voorbereiding