Heb jij ook een goed idee?

POPTRICKS 3.0 – ONLINE

Online skateboard wedstrijd
Flo (17 jaar) is een echte Leidse skater. Na twee succesvolle edities van Poptricks, komt hij terug met een nieuw concept. Al eerder kwam hij in de knoop met de steeds strengere Coronam maatregelen. Zoals ook nu, kan het oorspronkelijke plan van Poptricks 3.0 (nog) niet worden uitgevoerd. Maar Flo laat het er niet bij zitten, want geskate moet en zal er worden. Flexibel dat die is, wordt nogmaals het plan volledig omgegooid. 

Het concept
Poptricks 3.0 – Online, is een skatewedstrijd waar jongeren zelfstandig aan kunnen deelnemen. Het gaat als volgt.
Er zijn drie categorieën, namelijk:
1,5 meter AIR,
1,5 meter SLIDE
1,5 meter FLATGROUND TRICK
De deelnemers moeten een filmpje van max 15 seconden opnemen waarin ze een trick in een van deze categorieën uitvoeren. Ze mogen zo creatief zijn als het het maar kan, hoe gekker, hoe vetter hoe beter. De filmpjes mogen maximaal 15 seconden duren.

De prijzen
Na precies twee weken, wordt er voor elke categorie een winnaar bekend gemaakt. Uiteraard staan er toffe prijzen op het spel. De prijzen worden (gedeeltelijk) gesponsord. Al eerder werd er samengewerkt met de Leidse skateshop Format. Ook nu zullen de prijzen voornamelijk daarvan afkomstig zijn. De eerste prijs is een deck van een skateboard. Tweede en derde prijzen zijn kleding en accessoires.Fase: Ontwikkeling