Heb jij ook een goed idee?

Girls fighting for girls – Kickboxgala

YES, hier zaten een hele hoop meiden op te wachten.
Samen met Marden van (kick)box school Team Atlas wordt in 2021 het eerste vrouwelijke kickboxgala in Leiden georganiseerd. Stoere meiden van verschillende niveau’s gaan de strijd aan en staan oog in oog in de ring.

Hoe werkt dat?
Drie maanden lang gaan de deelneemsters een mentale en fysieke uitdaging aan om in shape te komen en worden klaargestoomd voor de battle van hun leven. Marden neemt de girls vanaf het begin af aan onder zijn hoede zodat iedereen meer dan ready is wanneer de strijd begint! Dit onder toeziend oog van een echte matchmaker. De matchmaker koppelt de deelneemsters, zodat iedereen een waardige tegenstander op eigen niveau toegewezen krijgt.
De niveau’s lopen uiteen van beginners, tot meer gevorderde vechters. Iedereen is welkom. Ook meiden die liever met bescherming aan willen vechten, of alleen op het lichaam worden niet uitgesloten. Zo blijft de deelname laagdrempelig en krijgen ook minder ervaren meiden de kans om de uitdaging aan te gaan.

Locatie
Het gala vindt plaats in de Wibar in Leiden, hoe vet is dat? Voor een dag wordt de loods omgetoverd tot een ring met tafels, bar en catering voor de toeschouwers. Daarnaast zijn de gevechten via een live-stream ook vanuit huis te volgen. Hoe dat gaat met Corona is nog even afwachten, maar vet, dat wordt het zeker!

En we doen het niet zomaar
Het gala staat in het thema ‘girls fighting for girls’. De opbrengsten van het gala worden gedoneerd aan het goede doel Free a Girl.


Fase: Voorbereiding