Heb jij ook een goed idee?

Fundamental Sport

Wat hebben ze het goed gedaan!
Al eerder kon je op onze website lezen over het toffe initiatief van Kasper en David: multisporten voor kids toegankelijk maken. Zij hebben vanaf begin september, vijf weken lang een pilotversie concept gedaan. Dat was een groot succes!
Check de aftermovie hier:

FUNDAMENTAL SPORTS
Fundamental Sports staat voor plezier hebben in sport (Fun), sport als basis van een gezonde en actieve levensstijl (Fundament) en sport als middel om sociaal-emotionele vaardigheden te ontwikkelen bij kinderen (Mental).

De multisportclub is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Het doel is om deze kinderen te laten genieten van sporten! Door kinderen meerdere sporten te laten beoefenen ontwikkelen zij zich motorisch breed en kunnen zij goed ontdekken welke sport zij leuk vinden.

DE PILOT
De pilot bestaat uit twee verschillende modules: een balsport module en een racketsport module. Tijdens de lessen krijgen de kids met meerdere bal/racket sporten te maken. Zo kunnen ze zich in verschillende richtingen ontwikkelen en ervaren wat ze het allerleukst vinden om te doen. Of dat is geslaagd? Voor de volle 100%. De lessen waren zo snel gevuld, dat er zelfs een extra les bij kon komen. De kids waren super enthousiast en alleen maar big smiles, ook de ouders waren dik tevreden.

WHAT NEXT
De pilot werd gedraaid in de Stevenshof. Kasper en David zijn niet te stoppen en weten hun concept nu al verder uit te breiden naar andere wijken. Check https://fundamentalsports.nl/activiteiten/agenda.html voor de volledige agenda en natuurlijk ook voor inschrijvingen!

Foto by STAD

Fase: afgerond