Dit was PopTricks

De eerste keer PopTricks groot succes!!

Jaja, afgelopen vrijdag was de eerste editie van Poptricks, die plaatsvond in het skatepark in de Merenwijk. Voor degene die het niet hebben gevolgd, de afgelopen tijd heeft Flow super hard gewerkt aan zijn eigen skate evenement: Poptricks. 

We hebben binnen de richtlijnen van corona een super tof skate event georganiseerd. De sfeer was ontzettend gezellig en iedereen had het erg naar zijn zin. Er kwamen een paar kleine regenbuien maar dat stopte ons natuurlijk niet! 

En nu denk je, maar wat kon je allemaal doen dan? Wat niet! Lekker genieten van de muziek, gezellig eten en natuurlijk de hele tijd kunnen skaten. Het event draaide vooral om de skatewedstrijden  ‘Game of Skate’. Er waren bijna 50 skaters op komen dagen en er schreven in totaal 24 skaters in voor de wedstrijd! Vanaf 19:30 uur werden er iedere keer wedstrijdjes gedaan tussen 3 deelnemers, waarbij er telkens 1 winnaar was. De winnaars belandde vervolgens in de halve finale (2 x 4). UIteindelijk nam Pepijn het op tegen Floris in de finale! Na een spannende wedstrijd kwam Floris als winnaar uit de Game of Skate! 

Daarna gingen we los met ‘Best Trick’. Dit is een wedstrijd waarbij er 1 onderdeel uit het skatepark wordt gekozen waar iedereen achter elkaar zijn of haar beste trick kan laten zien. Degene die de dikste trick gooit en ook landt, is de winnaar. Het ging er hard aan toe, want het begon te regenen dus er was enigszins haast EN er stond een mega prijs op het spel: Een nieuw deck! Pim maakte het waar, hij landde en dikke trick terwijl hij over een opblaasunit sprong waar iemand boven op lag! Holyyyyy! Gefeliciteerd man!

Er werd niet alleen geskate, want Flow heeft de enige echte Dennis gevraagd om een piece neer te zetten. Den vond dat een mega leuk idee! Benieuwd naar zijn werd? Check dat snel zijn insta @girav_

Ben je er nu niet bij geweest of kon je er niet bij zijn? Niet getreurd, want op 10 juli zal er een tweede editie komen, alleen is het geen skate event, maar een downhill event, dus pak je kans! De tweede editie zal plaatsvinden op 10 juli aanstaande op de Bult. Denk aan muziek, eten en een drankje,een commentator en mega vette prijzen te winnen met de wedstrijden ‘Beste tijd’ & ‘Langste Slide’. Houd de insta van @poptrickss in de gaten, want hier droppen we de laatste nieuwtjes en foto’s!

Deel dit via:
Redactie