Heb jij ook een goed idee?

DOEKOE

Je droomt er al tijden van, de dag dat je 18 jaar wordt. Dan is het eindelijk zover. Na je eerste avond stappen en je roes uit te hebben geslapen, verschijnt er de week erop een brief jouw brievenbus. Omdat je nu volgens de wet volwassen bent, moet je een eigen zorgverzekering afsluiten. Oke… Maar wat kost dat? Je moet ook één keer in de maand naar de fysio en twee keer per jaar naar de tandarts kunnen.
Al gauw kom je erachter dat dit je bakken met geld gaat kosten, hoe je dit gaat fixen? Je hebt nog geen idee.

Escape van jouw schulden
Festivalorganisatie Doekoe is daar om jou te helpen en dan wel op een hele toffe manier. Een caravan is omgebouwd tot een echte escaperoom en kan op elk festival worden neergezet. Je wordt meegesleurd in een spannend verhaal en alleen wanneer jij de oplossing weet te ontrafelen, dan kun je vluchten en ben je schuldenvrij. 
Op grotere events kan de escaperoom worden uitgebreid met meerdere containers.

Heel veel spanning en sensatie dus! Wat je precies te wachten staat, dat vertellen we natuurlijk nog niet. Maar één ding is zeker: na het doorstaan van de escaperoom van Doekoe bouw jij nooit meer schulden op!

Thema: Jongeren en Schuldpreventie