Heb jij ook een goed idee?

STAD Vakantiekar + Bakietsboys

De zomervakantie van 2020 is voor veel jongeren anders gelopen dan verwacht. Vakantie plannen moeten wijzigen, festivals gecancelled…Hoe wordt jouw zomervakantie toch nog fantastisch?

Feestje op locatie
De mannen van de Bakfietsboys waren al eerder daar om jouw zomervakantie te redden en het feestje naar je toe te brengen. Nu opnieuw verzorgden zij een feestje op locatie met de STAD vakantiekar, zoals gewoonlijk weer een dag gevuld met super veel fun.

Vorige week trok de opvallende STAD Vakantiekar met de boys naar de Vlietlanden bij Leiden. Daar bouwden we een Slip & Slide met Silent disco, omringd door opblaasdieren, waterpistolen en verkoeling. 

We vroegen naar de ervaring van jongeren
We gingen er op uit om jongeren te vragen naar hun zomervakantie. Hoe ervaren zij die, is die anders gelopen door Corona? Zagen hun vakantieplannen er dit jaar anders uit of zijn die misschien wel gecancelled? Met name de vraag: hoe zou jouw zomervakantie toch nog fantastisch kunnen worden? Een evenement, een sportactiviteit, een uitje, iets cultureels? Kortom, wat is jouw droom wat je altijd al zou willen organiseren in de stad?

Bij STAD kun je jouw droom waarmaken
Veel leuke antwoorden en verrassende ideeën. Nu dan de boodschap: STAD fixt dit met jou! Dus wees niet bang, niks houdt je tegen. Kom naar STAD met al jouw toffe dromen en wij zorgen dat dit werkelijkheid wordt. NIKS is te gek. Stuur een e-mail naar anouk@stad-leiden.nl, kom langs op ons kantoor aan de Morsweg 55E, of DM via onze Instagram @stadleiden. Tot snel!

Cindy Stagiaire bij STAD en Sven van de Bakfietsboys