Heb jij ook een goed idee?

BAKFIETSBOYS

Zomerplannen? Vergeet het maar! Festivalletje pakken? Vergeet het maar! Examenfeestjes? Vergeet het maar! Alle jongeren hebben hun zomerplannen zo bij het grof vuil kunnen zetten. Gelukkig werden de maatregelen midden juni iets versoepeld (mits er afstand gehouden kan worden), dus de boys van BDB zagen kansen – dit keer als de enige echte Bakfiets Boys!

Bob de Brouwer moet nog even wachten…

Na een succesvolle eerste editie van Bob de Brouwer en zijn Vossennacht smaakte het avontuur naar meer! Ze hadden een volledig plan geschreven om dit jaar nog groter uit te kunnen pakken met een tweede editie van Bob de Brouwer. Helaas kon dit natuurlijk nog niet doorgaan. 

Maar dat hield ze niet tegen, want ze knalden er gewoon een nieuw concept uit! Dit keer heten ze niet BDB Feest, maar BFB – Bakfiets Boys! Jonas, Jaap, Rens, Sven en (nieuw dit jaar:) Luuk verzorgen alsnog een zomer vol ‘coronaproof’ feestjes. 

De boys en hun bakfiets

In een vrolijk versierde bakfiets redden de Bakfiets Boys jouw zomer. Op zaterdag 10 en zondag 11 juli maakten zij hun entree! Een weekend lang fietsten zij naar de meest gekke plekken in en rond Leiden. Gelukkig scheen de zon en wisten een aantal van jullie hen ook te vinden.

We zijn benieuwd wat deze hete zomer voor ons in petto heeft….

Ze vonden het zo leuk, dat er zomaar nog een aantal weekenden in de zomer kunnen plaatsvinden waarbij de boys weer op pad gaan! Kan jij niet wachten en ben je benieuwd of ze eerder kunnen? DM de @_Bakfietsboys_ met een plaats en een tijd en dan komen ze GRATIS langs om de boel met een silent disco op stelten te zetten!

Disco Disco Good Good!Resultaat: Een weekend vol plezier en misschien wel 'many to come'
Fase: Afgerond