Poptricks part one!!

Jaja, afgelopen vrijdag was de eerste editie van Poptricks, dat plaatsvond in het skatepark in de Merenwijk. Voor degene die het niet hebben gevolgd, de afgelopen tijd heeft Flow super hard gewerkt aan zijn eigen skate evenement: Poptricks. 

Flow heeft binnen de richtlijnen van corona een super tof skate event georganiseerd. De sfeer was ontzettend gezellig en iedereen had het erg naar zijn zin. Er kwamen een paar kleine regenbuien maar dat stopte de skaters niet.

© Frank Mulder

Game of skate

En nu denk je, maar wat was daar allemaal te beleven? Wat niet! Lekker genieten van de muziek, gezellig eten en natuurlijk de hele tijd kunnen skaten. Het event draaide vooral om de skatewedstrijden  ‘Game of Skate’ en ‘Best Trick’. Totaal waren er zo’n 50 skaters en daarvan deden er maar liefst 24 mee aan de wedstrijden! Onder het genot van een burgertje kon je kijken naar wedstrijdjes tussen drie deelnemers, waarbij er telkens een winnaar was. De winnaars belandde vervolgens in de halve finale (2 x 4). Uiteindelijk nam Pepijn het op tegen Floris in de finale! Na een spannende wedstrijd kwam Floris als winnaar uit de Game of Skate! 

Best trick

Daarna gingen we los met ‘Best Trick’. Dit is een wedstrijd waarbij er een onderdeel uit het skatepark wordt gekozen waar iedereen achter elkaar zijn of haar beste trick kan laten zien. Degene die de dikste trick gooit en ook (op z’n skateboard) landt, is de winnaar. Het ging er hard aan toe, want het begon te regenen dus er was enigszins haast én er stond een mega prijs op het spel: Een nieuw deck van Format! Pim maakte het waar, hij landde een dikke trick terwijl hij over een opblaasunit sprong waar iemand boven op lag! Holyyyyy! Gefeliciteerd man! Er zijn super toffe prijzen weggegeven en dat had niet gekund zonder onze geweldige sponsors; Wearhouse, Format en Kapsones Kappers . Thanks!

Graffiti

Er werd niet alleen geskate, want Flow heeft de enige echte Dennis gevraagd om een piece neer te zetten. Dennis vond dat een mega leuk idee! Benieuwd naar zijn werd? Check dat snel zijn insta @girav_

Poptricks 2e editie

Ben je er nu niet bij geweest of kon je er niet bij zijn? Niet getreurd, want op 10 juli zal er een tweede editie komen, alleen is het geen skate event, maar een Longboard downhill event, dus pak je kans! De tweede editie zal plaatsvinden op 10 juli aanstaande op de Bult. Denk aan muziek, eten en een drankje,een commentator en mega vette prijzen te winnen met de wedstrijden ‘Snelste tijd’ & ‘Langste Slide’. Het zal er wederom hard en snel aan toe gaan, dus neem je helm mee! Houd de insta van @poptrickss in de gaten, want hier droppen we de laatste nieuwtjes en foto’s!

Foto’s

Al de super vette foto’s die je ziet zijn van Frank Mulder. Wil je meer van zijn werk zien? Klik dan hier om zijn site te bekijken!

Deel dit via:
anouk