Graffiti en muziek in de Wibar

Schoolreisje organiseert een online event samen met de Wibar namelijk: Schoolplein! Er komt een online event met live art. De live art wordt gedaan door 4 super toffe graffiti artiesten, met dank aan Rob Worst die dat allemaal georganiseerd heeft. Early 90’s muziek wordt ook gedraaid door DJ Schoolreisje. De 4 ververs die komen gaan de Wibar in een nieuw jasje zetten. Dat doen ze door de muren in de Wibar te gaffitien.

Waarvan 1 onze eigen Dennis is! Jaja je leest het goed, onze eigen Dennis gaat de binnenkant van de Wibar in een ander jasje zetten. Voor de mensen die Dennis nog niet kennen, Dennis is de oprichter van O.K Leiden (Openbare Kunst Leiden), dat is een project om graffiteurs meer plekken te geven waar ze vrij mogen spuiten. Ook was een belangrijk element van het project dat nieuwe artiesten elkaar konden ontmoeten. Dit ging zo goed dat Dennis dit nog een paar keer daarna heeft gedaan en dit is waarschijnlijk niet het laatste wat we van Dennis horen

Twee ververs krijgen samen 1 muur en de andere 2 ververs krijgen allebei een eigen muur. Ze gaan alle 4 in hun eigen style de thema’s: cultuur, rave en liefde op de muren zetten.

Deze thema’s zijn gekozen omdat Erik van de Wibar vind dat iedereen wel wat liefde in deze tijden kan gebruiken. De muren gaan besprayed worden omdat Rob al eerder een kunstwerk voor de Wibar heeft gemaakt en dat vond iedereen super vet dus vandaar dat er nu 3 muren worden gesprayed.

Culthelden gaat alles voor jullie goed op beeld zetten. Zodat jullie lekker vanaf de bank mee kan genieten en lekker mee kan dansen. Het vindt zaterdag 6 juni plaats van 19:00-23:00 op de Facebookpagina van culthelden en live op de Facebookpagina van de Wibar. Op de Facebookpagina van de Wibar zie je ook nog meer informatie over het evenement. De Wibar mikt om rond juli weer open te gaan voor minder mensen met entertainment en eten en drinken. Dus misschien kan je wel zelf de muren dan gaan bekijken. Alvast veel plezier en tot dan!

De artiesten die komen kun je vinden via de volgende links:

https://instagram.com/robworstco?igshid=1764pqqaem34u

https://instagram.com/girav_?r=nametag

https://instagram.com/dodici.art?igshid=ogxkacf7ajck

https://instagram.com/o.k.leiden?igshid=ii1fauvq8eb4

Deel dit via:
Redactie