Heb jij ook een goed idee?

Zoom in your..

Komt de naam ‘Zoom in your’ je bekend voor? Dat kan kloppen. Zoom in your… is namelijk vervolg op het vorige thema: ‘Zoom in your Food’. Aangezien dit themaproject een goed ontvangen werd, hebben we hier een vervolg aangegeven. Naast de gezonde kooklessen bieden we nu ook sportlessen aan en yogalessen aan. want wie zich goed voelt van binnen straalt dit ook uit naar buiten.

De sportlessen worden verzorgd door twee fanatieke sporters en de yogalessen worden verzorgd door Yoga Jet. Naast dat we de jongeren stimuleren om het beste uit hunzelf te halen, stimuleren we de jongeren ook om de de ouderen in hun omgeving hun skills bij te brengen. Zo richten wij ons op verschillende doelgroepen en faciliteren we ook verschillende behoeftes. Onder de jongeren gaan we verveling tegen en voor de ouderen helpt het tegen eenzaamheid. Daarnaast is een uurtje per dag gezond bezig zijn ook goed voor de ontspanning. Niet verkeerd in de huidige samenleving met veel prikkels. De lessen zijn te terug te vinden op het @zoominyourr Instagramaccount. Enjoy!

Thema: Schoonheidsidealen
Resultaat: Drie lessen met als doel fysieke en mentale gezondheid
Fase: Realisatie