Dit is Seppe!

Hallo, ik ben Seppe Govers. Ik ben zestien jaar oud en ik kom uit Leiden. Wil je weten wie ik ben? Lees dan vooral door!

Mijn hobby is freerunnen, daar geef ik ook les in. Ik freerun nu al best lang en ik vind het een erg leuke sport omdat ik er lekker mijn energie in kwijt kan en omdat er zoveel variatie in de sport zit. Ik heb namelijk al onwijs veel hobbys gehad maar na drie maanden stop ik er dan mee omdat ik het niet meer leuk vind. Maar met freerunnen heb ik dat niet omdat er dus zoveel variatie in zit!
Voor de rest ben ik veel op stap met vrienden. Ik hou er erg van om met veel mensen te zijn en om dan allerlei gezellige dingen te doen. Ook ben ik altijd in voor een feestje. Voor de rest ben ik snel enthousiast over dingen.

Mede daarom heb ik voor STAD gekozen. Hier kan ik lekker mijn ding doen en alsnog productief zijn. Toen ik dertien was heb ik al stage gelopen bij een evenementenbureau. Ik heb toen zelf contact opgenomen met de directeur en gevraagd of ik daar toen ervaring kon opdoen. Dat initiatief werd op prijs gesteld en ik mocht komen. Toen heb ik al een beetje kunnen ervaren dat ik het heel erg leuk vind om met (het organiseren van) evenementen bezig te zijn. Dat is ook een van de reden dat ik voor STAD heb gekozen.

Nu zit ik op het MBO-Rijnland op de Lammenschanslocatie en ik doe een marketing- en communicatieopleiding. Ik zit in mijn eerste jaar en heb het tot nu toe erg naar mijn zin! Wat ik bij stad wil gaan leren is hoe het er echt aan toe gaat achter de schermen en hoe een bedrijf zo een switch moet maken in tijden als een coronavirus. Ook stagelopen in deze tijden is erg anders dan normaal. Het is aan de ene kant jammer dat je niet gezellig met iedereen op kantoor kan zitten. Maar aan de andere kant is het ook wel interessant om te zien hoe een bedrijf er dan mee omgaat!

Deel dit via:
Redactie