Heb jij ook een goed idee?

Kleuren met Koole

Niet meer naar school, niet meer buiten spelen met vriendjes, niet meer sporten en thuis huiswerk maken. Het valt niet mee om jezelf dag in dag uit te vermaken! Voor alle kinderen die zich thuis vervelen organiseert Myrthe Koole (11 jaar) een tekenwedstrijd, genaamd Kleuren met Koole.

Online tekenwedstrijd

Myrthe organiseerde een online tekenwedstrijd waar kinderen tussen de 8 en 13 jaar aan mee konden doen (check hier haar oproep!). Er waren in totaal 3 leeftijdscategorie√ęn zodat de wedstrijd zo eerlijk mogelijk was. Per categorie konden er leuke prijzen worden gewonnen door de nr. 1, 2 en 3, samengesteld door Terpen Tijn 4 Art

>> Check de eerste opdracht hier <<
>> Check de tweede opdracht hier <<
>> Check de laatste opdracht hier <<

Hoe werkt het?

Iedere maandag werd er een nieuwe opdracht bekend gemaakt door Myrthe Koole. De wedstrijd duurde in totaal 3 rondes, de laatste ronde was de beslissende finale ronde – super spannend!! Iedere deelnemer speelde alle rondes mee!

De deelnemers hadden van maandag tot en met donderdag de tijd om hun creatie in te zenden naar info@stad-leiden.nl. Het is de bedoeling dat zij 3 foto’s meestuurde:

  • 1 foto van jou terwijl je aan het kleuren bent
  • 1 foto van jou met jouw resultaat
  • 1 foto van jouw resultaat

De jury kijkt alle creaties na en geeft ieder werk een cijfer. De cijfers worden bij elkaar opgeteld en laten zien hoeveel punten je hebt! Je wordt beoordeelt op creativiteit, originaliteit en gebruik van materiaal.

Jury!

De jury bestaat uit 3 personen, te weten: Barry Badpak, Myrthe Koole en Anna & Joosje van kunstenaarscollectief ROEM. 

Benieuwd naar de jury-uitslag van de eerste ronde?

Benieuwd naar de jury-uitslag van de tweede ronde?

Benieuwd naar de jury-uitslag van de laatste ronde?

En de winnaars zijn…

Volg ons op instagram voor de laatste updates!!


Resultaat: Een toffe online tekenwedstrijd met 35 deelnemers in de leeftijd 8-13 jaar!
Fase: afgerond