Heb jij ook een goed idee?

#DEELDELIEFDE

Een beetje liefde in tijden van Corona, daar wordt niemand slechter van!

Om mensen een hart onder de riem te steken gaan we 100 leuke lentepakketjes uitdelen in een verzorgingstehuis voor de bewoners. Ook zetten we een liefdestak neer waarin men lieve briefjes kan hangen om hun waardering naar elkaar uit te spreken.

Om dit project te kunnen realiseren hebben we ondersteuning gekregen van Fonds1818. Want ook in deze gekke tijden is verbinding en connectie met elkaar belangrijker dan ooit.

Lente pakketjes

In de pakketjes zitten zaadjes om bloemetjes te planten, een kleurboekje zodat de ouderen zichzelf hiermee kunnen vermaken, koekjes voor bij de koffie en een speciaal geschreven kaartje. Met dit pakketje hopen wij de ouderen een beetje te kunnen vermaken en natuurlijk wat liefde te geven.

De koekjes voor bij de koffie hadden we er niet zomaar in gestopt. We hadden heel graag een koffieleut-momentje online gecreeerd, echter was dit door drukte niet te regelen met de verzorgers. Daarom mochten we met het brengen van de pakketjes de ouderen toespreken. Op deze manier konden we toch hun reacties zien en een beetje met hen communiceren.

Liefdestakken

Voor de mensen die hard werken in de zorg zetten we liefdes takken neer. Aan deze takken hangen wij lieve en positieve berichtjes. Dit doen wij zodat de zorg in deze lastige tijd ook wat extra liefde ontvangt. Bij deze liefdestak plaatsen we ook kaartjes en pennen zodat anderen ook een lief berichtje in de boom kunnen hangen!

Met dit lieve gebaar hopen we de liefde te door te geven, want #daslief!

Thema: Corona
Resultaat: De lentepakketjes en liefdestakken werden met heel veel enthousiasme ontvangen!
Fase: afgerond